Het dragen van mondmaskers is niet langer verplicht in onze praktijk. 
Wel vragen we je een masker te dragen wanneer je verkoudheidsklachten hebt. 

Over ons

Wij zijn een team van 4 gynaecologen: Dr. Hanani Pienaar, Dr. Sarah Deckers, Dr. An Poppe en Prof. Dr. Willy Poppe. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de opvolging van laag risico zwangerschappen en benigne gynaecologie (inclusief colposcopie). Dr. Pienaar en Dr. Deckers nemen vooral de verloskundige zorg (inclusief prenatale echografie) op zich, Dr. Poppe en Prof. Poppe zijn gespecialiseerd in benigne gynaecologie, colposcopie, senologie en menopauze. Wij zijn exclusief verbonden aan de UZ Leuven. In onze praktijk werken wij samen met vier vroedvrouwen: Barbara Quintelier, Melissa Kemps, Leila Rchaidia en Britte Kanters. Zij staan samen met Dr. Pienaar en Dr. Deckers in voor het begeleiden van vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Onze praktijk wordt ondersteund door onze medewerkers Kathleen en Ellen.

Samen zorgen wij voor vrouwen van alle leeftijden, waarbij een persoonlijke kwalitatieve opvolging centraal staat.

Geschiedenis van de praktijk

Dr. Pienaar behaalt haar diploma als specialist in de Gynaecologie/Verloskunde aan de KU Leuven. Tijdens haar specialisatie werkt ze gedurende één jaar in haar thuisstad Bloemfontein in Zuid-Afrika. In 2008 richt zij een privépraktijk op in Heverlee, waar zij talrijke vrouwen zowel gynaecologisch als verloskundig begeleidt. In 2014 vervoegt Barbara Quintelier haar praktijk als vroedvrouw. In 2016 beslist Dr. Pienaar de praktijk samen met Dr. Deckers verder uit te bouwen. In 2018 neemt Kathleen Van den Acker de uitdaging als praktijkmanager aan. Eind 2018 vervoegt Dr. Poppe het team, zij neemt vooral de gynaecologische zorg op zich. In 2020 wordt de groep verstrekt door vroedvrouw Melissa Kemps.

Het jaar 2022 zal voor de praktijk een jaar zijn van vele veranderingen: de praktijk verhuist naar een nieuwe locatie in Leuven aan de voet van Gasthuisberg en verwelkomt vroedvrouwen Leila Rchaidia en Britte Kanters om de zorg voor zwangeren mee te dragen. Ook Prof. Dr. Poppe wordt in het team opgenomen met zijn jarenlange expertise binnen de benigne gynaecologie.