Welcome to MedicalPress a Premium Medical Theme

Opening Hours : Monday to Saturday - 8am to 9pm
  Contact : +1-800-654-3210

Praktijkinfo

  • Afspraak maken
  • Dringende problemen
  • Communicatie
  • Praktische informatie
  • Kosten

Alle zorgverleners werken uitsluitend op afspraak. U gelieve steeds een 10-tal minuten vooraf aan uw afspraak aanwezig te zijn.

Een afspraak voor de privépraktijk in Heverlee of voor de raadpleging in Kortenberg kan u online maken via deze website. Indien u op korte termijn een afspraak wenst, kan u dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30u tot 16:30u contact opnemen met de privépraktijk op het nummer 016 23 97 25. Op maandagen zijn we telefonisch bereikbaar tussen 08:30u en 12:30u.

Vertegenwoordigers: gelieve steeds telefonisch een afspraak maken op het nummer 016 23 97 25, waarvoor dank.

Een afspraak in het MCH Leuven kan u maken op het nummer 016 31 01 00.

Dr. Pienaar heeft op maandagvoormiddag raadpleging in het MCH. Dr. Deckers is in het MCH aanwezig op donderdagnamiddag en Dr. Poppe is op woensdagvoormiddag aanwezig in het MCH. De raadpleging van Dr. Deckers in Kortenberg gaat door op vrijdagvoormiddag.

Indien u een gemaakte afspraak niet kan nakomen, gelieve dan tijdig te annuleren. Op die manier kunnen andere patiënten sneller geholpen worden.

Buiten de consultatie-uren kunt u met dringende gynaecologische problemen terecht bij uw huisarts of op de Dienst Spoedgevallen van UZ Leuven. Tijdens uw zwangerschap kan u bij hoogdringendheid steeds terecht bij uw huisarts of in UZ Leuven (vòòr 20 weken op de Dienst Spoedgevallen en vanaf 20 weken rechtstreeks op het verloskwartier 016 34 36 04). Dr. Pienaar of Dr. Deckers wordt steeds op de hoogte gesteld van uw opname.
U kan ons elke dag in de privépraktijk telefonisch bereiken op het nummer 016 23 97 25. Wanneer u de praktijk contacteert, zal u meestal de vroedvrouw of de praktijk assistente als eerste aan de lijn krijgen. U kan bij hen terecht voor dringende afspraken, telefonisch advies over uw zwangerschap, wijzigen van gemaakte afspraken op korte termijn en opvragen van onderzoeksresultaten.

Breng bij elke consultatie steeds uw identiteitskaart en enkele KLEEFBRIEFJES van de mutualiteit mee. In geval van zwangerschap brengt u ook steeds uw zwangerschapsboekje mee.Er wordt geen medisch advies gegeven via e-mail.

In onze praktijk hebben we veel aandacht voor hygiëne. Zo maken we gebruik van Tristel Duo (hoog niveau sporicide ontsmettingsschuim) voor desinfectie van onze echosondes na elk gebruik.

De gynaecologen zijn gedeconventioneerd. Zij zijn dus niet gebonden aan het RIZIV-tarief. Er zal u in de privépraktijk een supplement worden aangerekend. In het MCH werken zij wel aan RIZIV-tarief. Het MCH rekent echter een ereloon supplement aan van €12,50 per consultatie. De vroedvrouwen in de privépraktijk zijn geconventioneerd. Een consultatie bij de vroedvrouw wordt volledig terugbetaald door de mutualiteit via de derdebetalersregeling.

Bij een normale zwangerschap krijgt u 3 echografieën terugbetaald door de mutualiteit. De extra echo’s betaalt u zelf.

In de praktijk betaalt u bij voorkeur met Bancontact.